lisette-k-ware-zuiden

IJsland vakantie: veelzijdige rondreizen buiten de gebaande paden

Lisette Hartman, specialist IJsland: "Een IJsland rondreis is een vakantie in het land van vuur en ijs, hoewel het veelzijdige land hiermee eigenlijk tekort wordt gedaan. IJsland is namelijk het land van álle vier elementen: water, aarde, lucht en vuur. Ben je op zoek naar een unieke bestemming, dan zal dit land in de Atlantische Oceaan je niet teleurstellen. Tijdens een fly & drive vakantie IJsland krijg je steeds het gevoel op een andere planeet te zijn beland. Van de fjorden in Noord-IJsland tot de lavastranden in het zuiden en van de gletsjers in het oosten tot de vulkanen in het binnenland, IJsland weet je continu te verrassen.

Met Voigt Travel vlieg je van mei tot en met september rechtstreeks van Rotterdam The Hague Airport naar Akureyri in Noord-IJsland. Of je nu kiest voor een fly & drive rondreis of een camperreis IJsland, het noorden is altijd het startpunt van je reis. Vanuit dit ongerepte, en nog onbekende, deel van IJsland ligt het hele land aan je voeten. Met Voigt Travel heb je dus altijd een onbezorgde start van de rondreis IJsland, zonder dat je moet vechten op de drukke luchthaven van Reykjavík. Bezoek vanuit Akureyri eerst de highlights van de Diamond Circle, met bezienswaardigheden als Húsavík, Mývatn en de Dettifoss waterval, voordat je de rest van het land bewondert.
 

Rij vanuit het noorden naar hoogtepunten als Vatnajökull National Park, de Golden Circle, de Westfjorden en hoofdstad Reykjavík. Met Voigt Travel heb je de keuze om in een paar dagen het hele land te bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om het rustiger aan te doen en langer op de locaties te verblijven. Wij hebben al lang de leukste plekken voor jou uitgezocht. Dan rest alleen nog de vraag of je voor een autorondreis, campervakantie of groepsreis gaat!"

Aanbevolen IJsland reizen

 • Relaxte rondreis Vroegboekaanbieding
  15 dagen, fly & drive, v.a. € 2.795 p.p.

  IJsland compleet fly & drive

  ijsland-compleet-flydrive-thumb
 • Alle highlights
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 1.545 p.p.

  Het beste van Noord-IJsland fly & drive

  beste-van-noord-ijsland-flydrive-thumb

Rondreis IJsland in de zomer

 • Aanbiedingen IJsland

  aanbiedingen-ijsland-klein
 • 29 maart 2020

  SummerEvent

  thumb-header-summerevent
 • Wat doen in Noord-IJsland?

  bezienswaardigheden-noord-ijsland-thumb

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons ijsland

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Noord-IJsland
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie