Extra's van Voigt Travel

vakantie ijsland

Vele extra's bij uw reis naar IJsland!

Als u uw reis naar IJsland via de specialist Voigt Travel boekt, bent u niet alleen verzekerd van de mooiste bestemmingen en het beste advies, maar ook van een groot aantal extra's!

Rechtstreeks vliegen - direct ter hoogte van de poolcirkel
Uw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Keflavik. De vluchttijd is om en nabij de drie uur, dus u zit in een mum van tijd op IJsland. 

Gratis 23 kg ruimbagage - pak gerust al uw warme winterkleding in
Het is een feit dat u meer bagage heeft op een winterreis en zeker in het Pure Noorden wilt u er zeker van zijn dat u geen kou hoeft te lijden. Pakt u lekker ruim in want u mag zonder extra kosten 23 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar het Pure Noorden. 

Noorderlichtvoorspelling door expert - vergroot uw kans op het zien van het noorderlicht
Een van de mooiste natuurverschijnselen van het Pure Noorden is het noorderlicht. Logisch dat u erop hoopt dat u het gaat zien! Voigt Travel kan het u niet garanderen maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een maximale kans maakt op het zien van dit fenomeen. Onze noorderlichtexpert Ruben Weytjens helpt u om zowel voor als tijdens uw reis op de hoogte te blijven van de noorderlichtkansen op uw locatie.
 
Gratis parkeren op Schiphol* - reis relaxed en voordelig van en naar Schiphol
Boekt u een winterreis met onze rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar IJslanden reserveert u een parkeerplek vóór 9 oktober 2017, dan kunt u uw auto gratis de hele week parkeren op Schiphol (excl. € 0,50 registratiekosten). De enige voorwaarde is dat u zelf uw onoverdekte parkeerplaats reserveert. Voigt Travel kan dit niet voor u verzorgen aangezien er bank- en/of creditcard gegevens nodig zijn om uw plaats te garanderen. Vanaf 9 oktober 2017 betaalt u het kortingstarief van € 29. Reserveer hier uw plek.

* Voor deze extra's dient u vooraf zelf voor de aanmelding en reservering te zorgen.