Met Valentijn naar Noord-IJsland

Laat je hart sneller kloppen voor Noord-IJsland

winter noord ijsland

ijsland vakantie winnen

Win een valentijnsweekend naar Noord-IJsland

Het noorden van IJsland is ongerept en sprookjesachtig. Een perfecte bestemming voor een romantisch weekend weg. Of je nou met je partner gaat, een familielid of een vriend: Noord-IJsland heeft voor ieder wat wils. Én vanaf 14 februari 2020 is het noorden van IJsland niet langer onbereikbaar! Met Voigt Travel vlieg je in slechts 3 uur vanaf Amsterdam naar Akureyri, de ‘hoofdstad’ van het noorden. Het avontuur begint daar meteen.

Wat kun je winnen?

Een 4-daagse weekend shortbreak voor 2 personen naar Noord-IJsland inclusief een retourvlucht per persoon van Amsterdam Schiphol Airport naar Akureyri Airport en 3 overnachtingen voor 2 personen o.b.v. logies in een romantisch appartement met eigen hot tub. Je vertrekt op vrijdag 14 februari om 7:30 uur naar Akureyri Airport. Op maandag 17 februari vlieg je om 10:30 uur weer terug naar Amsterdam Schiphol Airport. Klik hier voor de exacte vliegtijden.


vakantie ijsland winter 

Ik wil winnen!

Wil jij op Valentijnsdag met een geliefde naar Noord-IJsland vliegen en een weekend genieten van het magische noorden? Laat je hart sneller kloppen voor Noord-IJsland en doe mee met deze winactie!
 

Hoe doe ik mee?

Stap 1:
Deel op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) tussen 9 en 26 januari 2020 een foto of video waarin je laat zien hoe jouw hart sneller gaat kloppen van Noord-IJsland.

Stap 2:
Gebruik de hashtag #noordijslandvalentijn en @voigttravel, dan kunnen wij jouw inzending vinden.

Stap 3:
De winnaars maken wij 31 januari bekend via onze Facebook- en Instagrampagina. Zorg er voor dat je ons volgt zodat je het goede nieuws niet mist! 

Bij deelname aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden.
 

  • Highlights Waarom Noord-IJsland? noord ijsland vakantie
  • Magisch Hoe spot je het noorderlicht? noorderlicht spotten in ijsland
  • Blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel