Met Valentijn naar Noord-IJsland

Met Valentijn naar Noord-IJsland

Laat je hart sneller kloppen voor Noord-IJsland

ijsland vakantie winnen

Win een valentijnsweekend naar Noord-IJsland

Het noorden van IJsland is ongerept en sprookjesachtig. Een perfecte bestemming voor een romantisch weekend weg. Of je nou met je partner gaat, een familielid of een vriend: Noord-IJsland heeft voor ieder wat wils. Én vanaf 14 februari 2020 is het noorden van IJsland niet langer onbereikbaar! Met Voigt Travel vlieg je in slechts 3 uur vanaf Amsterdam naar Akureyri, de ‘hoofdstad’ van het noorden. Het avontuur begint daar meteen.

DE WINNAAR IS BEKEND

Wat een prachtige en enthousiaste inzendingen hebben we voorbij zien komen. Maar er was één inzending waar we allemaal warm van werden. De jury van Voigt Travel heeft na lang wikken en wegen, en na diverse inzendingen opnieuw bekeken te hebben, gekozen voor de unanieme winnaar van een Valentijnsweekend naar Noord-IJsland met verblijf in een romantisch appartement mét hot tub. Een winnaar die duidelijk met humor, creativiteit en passie laat zien waardoor haar hart sneller gaat kloppen van Noord-IJsland. De winnaar is... Joyce Meuldijk!!! Van harte gefeliciteerd! Nogmaals bedankt iedereen voor het meedoen!


vakantie ijsland winter 

Ik wil winnen!

Wil jij op Valentijnsdag met een geliefde naar Noord-IJsland vliegen en een weekend genieten van het magische noorden? Laat je hart sneller kloppen voor Noord-IJsland en doe mee met deze winactie!
 

Hoe doe ik mee?

Stap 1:
Deel op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) tussen 9 en 26 januari 2020 een foto of video waarin je laat zien hoe jouw hart sneller gaat kloppen van Noord-IJsland.

Stap 2:
Gebruik de hashtag #noordijslandvalentijn en @voigttravel, dan kunnen wij jouw inzending vinden.

Stap 3:
De winnaars maken wij 31 januari bekend via onze Facebook- en Instagrampagina. Zorg er voor dat je ons volgt zodat je het goede nieuws niet mist! 

Bij deelname aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarden.
 

Wat kun je winnen?

Een 4-daagse weekend shortbreak voor 2 personen naar Noord-IJsland inclusief een retourvlucht per persoon van Amsterdam Schiphol Airport naar Akureyri Airport en 3 overnachtingen voor 2 personen o.b.v. logies in een romantisch appartement met eigen hot tub. Je vertrekt op vrijdag 14 februari om 7:30 uur naar Akureyri Airport. Op maandag 17 februari vlieg je om 10:30 uur weer terug naar Amsterdam Schiphol Airport. Klik hier voor de exacte vliegtijden.


  • Highlights Waarom Noord-IJsland? noord ijsland vakantie
  • Magisch Hoe spot je het noorderlicht? noorderlicht spotten in ijsland
  • Blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief nieuwsbrief aanmelden voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel