Extra's van Voigt Travel

vakantie finland

Vele extra's bij uw winterreis naar Finland!

Als u uw winterreis naar Finland via de specialist Voigt Travel boekt, bent u niet alleen verzekerd van de mooiste bestemmingen en het beste advies, maar ook van een groot aantal extra's!

Auto gratis aan boord
Uw personenauto (max. hoogte 2.10 m.) gaat gratis mee aan boord, ongeacht het aantal inzittenden én op alle gepubliceerde vertrekdata.

Comfortabele hut
Tijdens uw passage over de Oostzee is voor u een comfortabele privé hut met douche/toilet gereserveerd. Op de moderne schepen van Finnlines zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een buffetrestaurant, bar, winkel en een sauna. Kinderen onder de 6 jaar reizen zonder eigen bed aan boord.

Havengelden
Naast de brandstofheffingen zijn alle havengelden en verplichte veiligheidstoeslagen zoals bekend per december inbegrepen.

Hotel in Noord-Duitsland
Het stop-over hotel in Lübeck is inbegrepen. In dit hotel in Noord-Duitsland kan maximaal één extra bed worden bijgeplaatst.

Reisinformatie
De routebeschrijving met aanvullende tips vindt u in de reisinformatie.

Meenemen hond
Is alleen mogelijk wanneer er een speciale bungalow en/of kamers in het hotel boekbaar zijn. Extra kosten voor de hond aan boord van de overtocht zijn 140 euro voor het retour en is alleen mogelijk wanneer er aan boord speciale hutten beschikbaar zijn.