Italiaanse eilanden

Vakantie op de Ware Italiaanse eilanden Sardinië en Sicilië

vakantie eilanden italie

sardinie sicilie vakantie

Vakantie Sardinië en Sicilië

"Een vakantie op de Italiaanse eilanden is reizen naar het absolute Ware Zuiden. Geniet van 'La dolce vita' en maak een bijzondere rondreis naar het vulkaaneiland Sicilië of het zonovergoten Sardinië. U kunt kiezen voor lekker vertrouwd, met eigen auto en boot over de Middellandse Zee of een fly & drive rondreis zodat u nog dezelfde dag op het eiland aankomt en met een huurauto het eiland gaat verkennen."

Klik hieronder op uw favoriete eiland voor ons uitgebreide aanbod.

  • Fly & drive en eigen auto Sardinië vakantie sardinie
  • Fly & drive en eigen auto Sicilië sicilie vakantie

Reis naar de mooiste eilanden van Italië

Tijdens de rondreizen op beide Italiaanse eilanden verblijft u op onverwacht mooie en rustige plekken op het eiland, in kleinschalige country hotels, agriturismo's of een wijnhoeve. Weg van de drukke bestemmingen op de eilanden. Voigt Travel heeft alle accommodaties zelf bezocht en heeft aan de hand daarvan de mooiste pareltjes in de reizen verwerkt. Het enige wat u nog hoeft te doen is van uw vakantie genieten.

Heeft u een Sicilië rondreis geboekt, dan kunt u vooraf al de bijzondere excursie naar de Etna reserveren. Samen met een gids gaat u met off road voertuigen naar de top van de rokende kraters van de Etna. Of maak een uitstapje naar de prachtige Romeinse tempels. Sardinië en Sicilië zijn niet de enige Italiaanse eilanden die u kunt bezoeken. Wat te denken van het adembenemend mooie Eolische eiland Vulcano, vlak voor de kust van Sicilië?

Rondreis zelf samenstellen

Staat uw favoriete reis naar de Italiaanse eilanden er niet tussen? Bij Voigt Travel kunt u met de zelf samenstellen module een prachtige Sicilië en Sardinië rondreis op maat maken. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een vakantie op Sardinië en Sicvilië naar wens samen te laten stellen door ons. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel