Gratis annuleren bij Voigt Travel

vakantie noorwegen winter

Boek je wintervakantie en loop geen financieel risico

Actie: Gratis je winterreis annuleren tot twee maanden voor vertrek

De reiswereld komt langzaam aan weer in beweging. Dat geldt ook voor onze reisbestemmingen. We kunnen niet wachten om weer de fjorden, bossen en valleien van het Pure Noorden te betreden. Waar droom jij over? Voigt Travel helpt je graag bij het waarmaken van die droom. Daarom bieden we je de mogelijkheid om super flexibel een reis voor komende winter te boeken.
 


 

Hoe werkt het?

  • Kies jouw favoriete reis uit naar één van onze winterbestemmingen. Benieuwd welke reis bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze reisspecialisten voor een advies op maat.
  • Nadat je de boeking hebt gemaakt, kun je te allen tijde contact met ons opnemen om de boeking, zonder opgaaf van reden, te annuleren. In dat geval ontvang je de aanbetaling retour en worden er geen verdere kosten in rekening gebracht.
  • Alle overige boekingsvoorwaarden blijven gewoon van toepassing. Deze vind je hier.
  • Deze actie is geldig vanaf 25 augustus 2020 voor alle boekingen die gemaakt worden naar één van onze winterbestemmingen.

Wat als er iets gebeurt in de 2 maanden voor vertrek of als ik op reis ben?

Boek jij je reis bij Voigt Travel, dan loop je GEEN financieel risico. Mocht de situatie in een gebied veranderen waardoor wij de reis moeten annuleren, bieden wij jou een passend alternatief aan of ontvang jij van ons de corona voucher (voor alle boekingen tot en met 31 december 2020, dus ook met vertrek in 2021). In de situatie dat er iets gebeurt terwijl jij op bestemming bent, bieden wij jou onze repatriëringsgarantie. Wij zorgen ervoor dat je weer veilig thuis komt.

 

Dus... geen reden om je boeking uit te stellen!

 

De winterbestemmingen van Voigt Travel

Met Voigt Travel maak je tijdens het winterseizoen van 2020/2021 een prachtige reis naar één van de volgende bestemmingen: Lapland, IJsland of Noord-Noorwegen of Zuid-Finland.

  • Altijd al eens oog in oog willen staan met rendieren? Of door winters landschap scheuren tijdens een huskysafari of een sneeuwscootertocht? Het magische noorderlicht zien? Dan is een reis naar Lapland echt iets voor jou!
  • In de winter verandert fotogeniek IJsland in een wondere wereld. De hete lavavelden worden bedekt met een witte laag sneeuw en de watervallen bevriezen. Tijdens de IJsland winterreizen van Voigt Travel kom je op de mooiste plekken, weg van de massa.
  • De imposant besneeuwde Noorse fjorden met romantische vissersdorpjes, de steile bergpieken die uit zee oprijzen, de steeds wisselende vergezichten met het pastelkleurige arctische licht maken een onvergetelijke indruk. Je gaat het allemaal zien en ervaren tijdens een mooie reis naar Noord-Noorwegen.
  • Wil je graag met je eigen auto op vakantie, bekijk dan eens onze winteravonturen in Zuid-Finland. Onderdeel van de reis is de overtocht op de veerboot vanuit Noord-Duitsland naar Helsinki. In Zuid-Finland kun je genieten van een actieve vakantie in de natuur, niets evenaart het prachtige winterse bos en meren landschap van Zuid-Finland. Je kunt er skiën in skigebied Himos en in niets lijkt het op de drukte in de Alpen! 
 


 

Benieuwd per wanneer je weer op reis kunt naar jouw favoriete bestemming?

We vertellen jou graag wanneer per wanneer je weer op vakantie kunt naar de bestemming van jouw keuze. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

Nog vragen rondom het coronavirus?

Vragen rondom het coronavirus proberen wij zo veel mogelijk te beantwoorden op onze  coronavirus informatie pagina. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Bel ons (035 - 699 0322) of stel je vraag via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook te bereiken via Twitter @VoigtTravel en Facebook: facebook.com/voigttravel.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel