Zorgeloos je zomerreis boeken

vakantie noorwegen winter

Veilig reizen met Voigt Travel in de zomer van 2021

In vijf stappen

Wil jij ook weer zo graag reizen? Ga met ons mee naar het Pure Noorden! Je zomerreis naar Finland, Zweden, Noorwegen, IJsland of Schotland kun je namelijk gewoon boeken. Flexibel, met financiële zekerheid en volledig ontzorgd. Bovendien is het daar een stuk rustiger waardoor afstand houden geen enkel probleem vormt. Wij leggen je graag uit hoe we jouw veiligheid op reis door middel van de volgende vijf stappen borgen:

corona stappenplan 

1. Zorgeloos Boeken Garantie

Reis boeken

Bij Voigt Travel boek je je zomerreis standaard met onze Zorgeloos Boeken Garantie. Hiermee kun je nu zorgeloos een vakantie boeken met vertrek in de zomer van 2021. Je kunt namelijk op ieder moment tot zes weken voor vertrek omboeken naar een andere periode of bestemming. Ook kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren, ongeacht de reden van annulering. Daarbij ontvangt van ons de eerdere betaling aan Voigt Travel retour. Zo blijf je flexibel en kun je tegelijkertijd je droomreis alvast in je agenda zetten.

2. Financiële zekerheid

Voor vertrek

Wat er ook gebeurt: Voigt Travel regelt het voor je. Is het code oranje? Dan komen we met een passend alternatief. Wil je je huidige reis liever opschuiven en op een ander moment beleven? Dan bespreken we met je de mogelijkheden. Als we je niet een passend alternatief kunnen bieden zullen we de reis voor je annuleren en de betaalde reissom restitueren. Zo ben je nooit je geld kwijt.

3. Veiligheid op de bestemming

Op reis

We komen al tientallen jaren in het Pure Noorden en hebben nauw contact. Daardoor kunnen wij jou alles vertellen over de regels ter plaatse. Zo ga je onbezorgd en goed voorbereid je vakantie tegemoet. Voor vertrek ontvang je van ons een Veilig-op-reis pakket bestaande uit een gezichtsmasker en hygiënische gel.

4. Samen uit en samen thuis

Onderweg

Ben je op vakantie en verandert er iets aan het reisadvies? Dan hoor je dit van ons. Wij nemen telefonisch contact met je op om je te laten weten hoe we je weer veilig thuisbrengen. Een ding is dus zeker: wij regelen altijd een vlucht terug voor je.

5. Nagloeien van een mooie reis

Weer thuis

De kans dat je in het Pure Noorden besmet raakt is klein. Het is daar zo rustig dat het makkelijk is om afstand te houden. Na je vakantie kun je gewoon thuis met vrienden en familie je vakantiefoto's en -verhalen delen.
 

Actie: Met de Zorgeloos Boeken Garantie kun je tot zes weken voor vertrek je zomerreis omboeken of kosteloos annuleren

Met de Voigt Travel Zorgeloos Boeken Garantie kun je nu zorgeloos een vakantie boeken met vertrek in zomer 2021. Je kunt namelijk op ieder moment tot zes weken voor vertrek omboeken naar een andere periode of bestemming. Ook kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren, ongeacht de reden van annulering. Daarbij ontvangt van ons de eerdere betaling aan Voigt Travel retour. Zo blijf je flexibel en kun je tegelijkertijd je droomreis alvast in je agenda zetten.

De voorwaarden van de Zorgeloos Boeken Garantie zijn:

  • De Zorgeloos Boeken Garantie is van toepassing op de zomerreizen met vertrek in 2021 (1 april 2021 – 30 november 2021).*
  • Het is mogelijk om tot zes weken voor vertrek kosteloos te annuleren, zonder opgaaf van reden van annulering.
  • Het is mogelijk om tot zes weken voor vertrek je reis om te boeken naar een andere periode of bestemming. Hierbij zullen we eventuele meer- of minderkosten verrekenen op de factuur.
  • De garantie wordt automatisch afgesloten bij nieuwe boekingen gemaakt vanaf 24 december 2020 en reizigers die in het bezit zijn van een corona voucher.
  • Bij nieuwe boekingen geldt: Aanbetaling voor de reis bedraagt 30% van de reissom. Dit bedrag dient binnen 10 dagen na bevestiging te worden betaald.
  • De restantbetaling vindt plaats zes weken voor vertrek.
  • * Dit aanbod geldt voor alle zomerreizen van Voigt Travel met uitzondering van de bestemming Groenland, reizen met de Colorline en de Smyril Line en de groepsreizen.

Geen enkele reden om jouw boeking nog verder uit te stellen dus. Je reist komende zomer met Voigt Travel naar de prachtige bestemmingen  Schotland,  Scandinavië en  IJsland
 


 

Liever in zomer 2022 weer op reis naar het Pure Noorden?

Vul het formulier in en wij stellen je op de hoogte zodra onze zomerreizen naar Schotland, Scandinavië en IJsland voor zomer 2022 boekbaar zijn.

Nog vragen rondom het coronavirus?

Vragen rondom het coronavirus proberen wij zo veel mogelijk te beantwoorden op onze  coronavirus informatie pagina. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Bel ons (035 - 699 0322) of stel je vraag via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook te bereiken via Twitter @VoigtTravel en Facebook: facebook.com/voigttravel.
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel