IJsland aanbieding Speciaal voor klanten van Voigt Travel

aanbieding klanten

Klanten aanbieding IJsland

IJsland, bij wie staat deze magische vakantiebestemming niet op het verlanglijstje? Zie je jezelf al rijden door die uitgestrekte landschappen met vulkaankraters? Langs kolkende geisers, pruttelende modderpoelen, gletsjers en indrukwekkende watervallen?
Dit land is zo bijzonder, zo puur. Juist daarom zijn we zo trots om jou nu ook rondreizen naar IJsland te kunnen aanbieden. Op de manier van Voigt Travel, dus goed verzorgd en inclusief een rechtstreekse vlucht, huurauto en comfortabele logeeradressen waar de locals je wegwijs maken. Ook zitten er altijd een aantal bijzondere belevenissen en leuke extra's bij.

Je bent al eens eerder met Voigt Travel op reis geweest. Daarom bieden we jou de exclusieve mogelijkheid om je droom werkelijkheid te laten worden. Maak een keuze uit ons aanbod van 8-daagse IJsland fly & drive reizen en boek nog vóór 1 april a.s. dan krijg je een klantenkorting van maar liefst € 100 per persoon.
 

Aanbieding

Exclusieve aanbieding voor klanten van Voigt Travel. Boek vóór 1 april 2019 een 8-daagse fly & drive rondreis naar IJsland en ontvang een klantenkorting van € 100 p.p. op de reissom.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een 8-daagse fly & drive rondreis naar IJsland
  • Reserveren o.v.v. IJK19
  • Geldig bij vertrek op: 3 juni t/m 2 september 2019
  • Boeken vóór 1 april 2019
  • Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: IJK19
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel