IJsland aanbieding Speciaal voor klanten van Voigt Travel

aanbieding klanten

Ontdek IJsland in de winter - Nu € 100 korting per persoon

Woeste watervallen, hete bronnen en besneeuwde lavavelden. Hoe koel is dat? Noord-IJsland is ruw, ruig en ongerept in de winter. Ga paardrijden over de bevroren kratermeren van Mývatn en skiën op de brede pistes van Akureyri die uitkomen bij de Atlantische Oceaan waar de orka's zwemmen. Februari en maart zijn de beste maanden om het noorderlicht te zien dus waar wacht u nog op?

Wilt u bij de eerste reizigers horen die dit jaar voet in de sneeuw zetten in het noorden van IJsland? Beslis dan nu want alléén als u al eens eerder met Voigt Travel op reis bent geweest, geldt een korting van € 100 per persoon als u boekt vóór 4 januari a.s.

 

Aanbieding

Beslis nu om die stoere winterreis naar Noord-IJsland te boeken en profiteer van een exclusieve klantenkorting van € 100 p.p. op de reissom.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een 4-, 5- of 8-daagse winterreis IJsland naar keuze*
  • Reserveren o.v.v. IJX20
  • Geldig bij vertrek op: 14 februari t/m 2 maart 2020
  • Boeken tussen 29 november 2019 en 4 januari 2020
  • Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle volbetalende reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen
*m.u.v. de 4-daagse special Weekend Hotel Akureyri Dynheimar
 

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reizen de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: IJX20
 

Kies de reis die het beste bij u past

Er zijn alles-in-één reizen met uniek excursies en activiteiten, individuele fly & drives en basispakketten die u kunt uitbreiden met een huurauto en excursies. Of u nu voor een shortbreak kiest of een heerlijke week ertussenuit, elke reis is supergoed verzorgd en inclusief een rechtstreekse vlucht, huurauto of transfers en verblijf op comfortabele logeeradressen waar de locals u hartelijk ontvangen.

 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel