IJsland aanbieding Speciaal voor klanten van Voigt Travel

aanbieding klanten

Ontdek IJsland in de winter - Nu € 100 korting per persoon

Als klant van Voigt Travel krijgt u een exclusieve mogelijkheid om weer een ontdekkingsreis te maken en, net als Floortje Dessing naar 'het einde van de wereld' te reizen. Zo heel ver is IJsland niet eens, maar het is 100% waar dat wij in februari en maart een aantal stoere reizen organiseren naar een deel van IJsland waar 's winters amper mensen komen. Alleen de IJslandse locals weten hoe magisch mooi het hier kan zijn: bevroren watervallen, verborgen ijsgrotten en besneeuwde vulkaanlandschappen. U kunt er paardrijden over de bevroren kratermeren van Mývatn, skiën op de brede pistes van Akureyri die uitkomen bij de Atlantische Oceaan, waar u orka's kunt spotten. Bovendien geldt februari en maart als de beste periode om het noorderlicht te zien, wat wilt u nog meer?

Kies zelf de reis die het beste bij u past: er zijn alles-in-één reizen met coole excursies en activiteiten, individuele fly & drives en uit te breiden basispakketten die je zelf kunt aanvullen met excursies en activiteiten. Of u nu voor een shortbreak kiest of een heerlijke week ertussenuit, elke reis is supergoed verzorgd! Bent u de eerste zijn die voet in de sneeuw zet op IJsland? Beslis dan nu want alléén voor klanten die al eerder met Voigt Travel op reis zijn geweest, geldt een korting van € 100 per persoon bij boeking vóór 22 oktober 2019.
 

 

Aanbieding

Boek vóór 22 oktober 2019 een stoere ontdekkingsreis naar IJsland in de winter en ontvang een exclusieve klantenkorting van € 100 p.p. op de reissom.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van een 4-, 5- of 8-daagse winterreis IJsland naar keuze
  • Reserveren o.v.v. IJK20
  • Geldig bij vertrek op: 14 februari t/m 2 maart 2020
  • Boeken vóór dinsdag 22 oktober 2019
  • Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle volbetalende reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reizen de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: IJK20
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel