Aanbiedingen en acties speciaal voor lezers van Arts en Auto

arts auto voigt travel

Voigt Travel in Arts en Auto

Bij Voigt Travel boekt u reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Zweden, Finland, Noorwegen en Schotland) en het Ware Zuiden (Sicilië en Sardinië). Wij kennen de locaties zelf en spreken dan ook uit eigen ervaring.

Bekijk hieronder alle reizen van Voigt Travel die onlangs in Arts en Auto zijn gepubliceerd.​
 

  • Schotland: Helemaal Schotland
  • Sardinië: Perle della Sardegna

 

Schotland: Helemaal Schotland

arts en auto schotland

Maak kennis met alle facetten van het land op deze Schotland rondreis. U reist tijdens deze vakantie door de adembenemend mooie landschappen van de Hooglanden en het magische Isle of Skye en tegelijkertijd is er alle tijd om kennis te maken met het alom aanwezige cultuurerfgoed en de roemrijke geschiedenis van dit eigenzinnige volk. U verblijft steeds in charmante en sfeervolle accommodaties, dus kom heerlijk tot rust bij een goed glas whisky, een mooie legende over een legendarische figuur en proef van alle lekkernijen die u worden voorgezet.
 


 


 

Sardinië: Perle della Sardegna

sardinie arts en auto

Maak tijdens deze prachtige rondreis Sardinië kennis met de ongerepte natuur en de wonderschone kustlijn van dit bijzondere vakantie eiland. U verblijft in de mooiste ambiance hotels: een met stijl gerenoveerde dokterswoning aan de ruige westkust vlakbij het historische Bosa, een door palmen omgeven luxe hotel aan de zuidkust, met prachtige privé-strand en een grote tuin en tenslotte een heerlijk 4-sterrenhotel aan de Costa Smeralda. De accommodaties bieden volop comfort om er een heerlijke relaxvakantie van te maken, met daarnaast de mogelijkheid voor leuke en afwisselende uitstapjes in de buurt. Met recht een rondreis langs de pareltjes van Sardinië.
 


 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel