Aanbieding Sergio over de grens
Aanbieding Sergio over de grens

Aanbieding 'Sergio over de grens'

In 'Sergio over de grens' neemt Sergio Herman bekende gezichten mee op een culinaire reis naar de lekkerste uithoeken van Europa en ver daarbuiten, op zoek naar inspirerende verhalen en unieke ingrediënten. Vorig winterseizoen reisde chefkok Sergio met acteur Frank Lammers naar Noord-IJsland om de smaken van IJsland te ontdekken. Het resultaat? Een prachtige en vermakelijke aflevering van 'Sergio over de grens' waarin onder andere onze local hero Anton hen op sleeptouw meeneemt. Je ziet deze aflevering op 20 februari via de Vlaamse omroep VTM. Bekijk hieronder onze speciale aanbieding ter gelegenheid van onze samenwerking met 'Sergio over de grens'. 

Aanbieding naar Noord-IJsland: Onontdekt IJsland Fly & Drive

Gratis entree Mývatn Nature Baths t.w.v. € 53,- p.p.

Ga op reis naar onontdekte delen van IJsland. Gelegen in een van de meest noordelijke gebieden van IJsland, te midden van de IJslandse natuur en dichtbij het vissersdorp Siglufjörður. Dompel jezelf onder in het avontuur en geniet dagelijks van heerlijke driegangendiners, samengesteld uit lokale producten en ingrediënten. Vanuit het kleine vissersdorp Borgarfjörður Eystri ontdek je het oosten van IJsland, een waar paradijs voor wandelaars. Je sluit de reis af in het Vogafjós Farm Resort in Mývatn. Dit gebied is rijk aan vulkanische activiteit en fenomenale natuurverschijnselen. Een Offroad UTV-avontuur is al inbegrepen, maar een bezoek aan de Mývatn Nature Baths ontbreekt nog en mag zeker niet worden gemist tijdens je verblijf op IJsland. Als je nu boekt, regelen wij GRATIS toegang voor je! 

Boek vóór 31 maart a.s. de reis Onontdekt IJsland fly & drive en wij boeken er GRATIS entree bij Mývatn Nature Baths voor je bij, t.w.v. € 53,00 p.p.
Voorwaarden

  • Geldig vanaf 16 februari 2024 t/m 31 maart 2024
  • Geldig bij vertrek op: alle vertrekken
  • Bij boeking van de reis 'Onontdekt IJsland fly & drive'
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • Gebruik kortingscode SWD24
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Wil je meer weten over onze vakanties naar IJsland? Blijf op de hoogte!

Contact met Voigt Travel

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!